Läser du den här artikeln så kanske du når upp till snittet

0
391

Vuxna människor. Alltså vi som har ett jobb att ta hand om. Ganska ofta ett hus. Ett par barn och kanske något husdjur. Vi ska dessutom handla, städa och fixa allt annat som ska ordnas. Det som brukar kallas livspusslet ska helt enkelt lösas.

En sak som vi dock verkar hinna med är att spender 12 jäkla timmar med att konsumera någon typ av media. Ja ni hörde rätt 12 timmar!

Resultaten bygger dock på en amerikansk undersökning gjord på folket overthere, men jag misstänker att vi inte ligger jättelångt efter i detta avlånga land. När går mobilen om TV’n. Frågan är om den inte redan har gjort det i Sverige.

  • TV 3:58
  • Mobilen 3:17
  • Dator 2:03
  • Radio 1:26
  • Läsplatta 0:33
  • Papperstidningen 0:24
  • Övrigt 0:21

Vad spelar det för roll?

Papperstidningens död är sannerligen fascinerande. Vi människor spenderar alltmer tid att konsumera media men tidningens marknadsandel av den totala tiden är nere på under 5%.  Att de fortfarande attraherar annonspengar är sannerligen en gåta!

Att vi ändå lyckas komma upp i 12 timmar är att den mobilatekniken har möjliggjort för oss att multi-taska mer. Vi kan faktiskt glo på facebook samtidigt som vi lagar mat och tar hand om barnen. Fantastiskt vad världen går framåt (eller inte).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here